“Tui” har fört den muay thai champion och vice mästare av thailändska försäkring att Visa.

Sergeant Tui Sangmorakot accepterat för att bli glad mycket för att väcka muay thai Champion och Vice mästare i den senaste thailändska försäkring att möta med varandra i Suek Sangmorakot som kommer sändas på denna 30 augusti 2013 på Lumphinee Thaiboxning stadion.

 

Dessutom för Muai Thai i Suek Sangmorakot som kommer att sändas på denna 30 augusti 2013 på Lumphinee muay thai stadium, Sergeant Tui har gjort boxare listar börjar redan med master par boxer eller Tuanpae Kertkhomsing eller den älskade boxaren Thai boxning fans i Suek Muai Thai ChedSee att slåss med Singphayak av Ratchaphat Muban Chombueng följande av Chingreadthong Wetranferry att slåss med Watcharachai Rachanon muay thai träningsläger Monkhao Ch.Chanmanee muay thai camp att slåss med Kengsiam N. Sornpheng muay thai lägret, Denchiangkhwan Lamthongkarnphat läger att slåss med Phinngen, Phangyenioderm Nantawat Ch. Rungrote att slåss med Champhathong S. Sombun Gym, Yodphadang Kertbanchong att slåss med Sanphet K. Wahon eller Muay Thai Champion förra thailändska försäkring och Ultra S. Rickard att slåss med Chaotalaethong Cetranferry.

 

Sergeant Tui sa att “nu, jag känner mig så glad mycket efter bringande mästare och Vice mästare i sista thailändska försäkring eller Sanphet och Champhathong att möta med varandra på denna 30 augusti 2013 för att bli den berömda stjärnan av boxning cirkla i framtiden. Då, blir det nöje av detta program för säker.”

Leave a Reply