Valet av muay thai läger i Thailand

Borta är de dagar när kampsport slåss sport var det enda val av människor över hela världen. Det är dags för Muay Thai – en Thai boxning kampen konst, som är mer våldsamma än kampsport. Perspektiv av kampsport är att skydda dig från motståndaren, begränsas Thaiboxning inte bara att försvara dig från angriparen men sätta dem.
Muay Thai kretsar kring komplett användning av ben, fötter, armbågar, vapen, fist, etc. i olika positioner och stilar att försvara dig och slå angriparen också. Medan andra kampen sport använda armbågar, fötter och armar bara, använder Muay Thai maximal kroppsdelar så att angriparen inte kan springa iväg. Det första som du lärt om denna Thaiboxning konst på sina träningsläger är “bryta benen av motståndaren”. Nu många människor kommit till Thailand för att träna muay thai, kan du se bilderna från 2013 om studenten i muay thai lägret.
Ja, det är sant att Thai boxning handlar om tillämpar brutala slag så att angriparen inte får en chans att flyga från ditt grepp. Thai boxning motto är att du lär dig att komma till liv när du har omgiven av många angripare. Thai boxning gör du lära dig att tillämpa en mängd energi full sparkar på motståndare i ben bryta sätt.
Muay Thai gör du skapa en miljö för att känna sig trygga och hålla säker utan något erkännande av färgade bälten som i kampsport. Om du har möjlighet att vinna då är du en mästare i thaiboxning annars inte. Detta är det enda sättet som använder som du är erkända i thaiboxning. Och få kännas igen när du behöver ett par saker, som energi, snabbhet, uthållighet, och utbildning från Muay Thai expert som är född i Thailand. Ja, Muay thai expert bör från Thailand eftersom denna konst var uppstod det och är en nationalsport i Thailand; därmed, är folket i Thailand mer i denna kamp konst.
Gå med muay thai träningsläger för att lära sig Thai boxning med sådan en perfektion som kan ta dig inte bara säkerheten men berömmelse samt. Samtidigt började på ett läger, se till att en expert utbildning du.

Leave a Reply