“Dabransarakham muay thai camp” garanteras med “Pahchan” eller “Teedet.”

Löjtnant Ran eller Niran Yotsapon förde Teedet Pahchan Daransarakham att kämpa på Suek Muai Thai Lumphinee TGN på lördag eftermiddag med 28 September 2013. Dessutom har han mycket erfarenhet än Daraaek och alltid praktiken själv. Sedan, han kanske inte är lätt att förlora par boxer för säker.

IMG_4288

Muai Dab Ran Benyamin Thai boxning lägret av löjtnant Ran eller Niran Yosapon är så populärt att det finns flera projektansvariga från landsbygden och metropolen skicka boxarna att bekämpa varannan vecka och flera sådana per vecka. Sedan på lördag 12 Ocotober 2013, kommer det finnas Suek Muai Thai Lumphinee TGN på lördagseftermiddag börjar slåss vid klockan 4. genom att stödja av Chun Kertphet. Därför börjar det med Pahchan Dabransarakham muay thai camp inför Daraaek Tedsabarntrang. Dessutom för denna kamp, det är den intressant och det verkar som Teedett kanske har mycket erfarenhet av hans goda.

IMG_4289

Lietunant Ran sa att “nu finns det Wangchannoi att träna Teedet och Teedet är mycket flitig att träna själv. Alltså, jag vet att Teedet har mycket erfarenhet, utom hans form; men han alltid öva själv och betalar uppmärksamhet att gå med i Metropol matcher före vara vinnaren kontinuerligt. Som ett resultat, om hans kroppstillstånd är bra, kan det vara svårt för honom att vara förlorare.”

Leave a Reply