Föreslagna Singphlaphaknoi att kämpa för kanal 9 i Thailand igen.

Muay thai Promotorn för Atsawindam eller Surgeant Kosing Phuphata accepterade att telefonen alltid ringar efter Sergeant Kosing Phuphata eller befälhavaren Sawake Phinsinchai hade Singphlaphaknoi på kanal 9 för att möta med Sanmuengnoi Khokphuyim sista söndagen 20 oktober 2013. Sedan nu chefen för muay thai träningsläger i hela landet vet telefonnumret till honom och vill be för att skicka Singphlaphaknoi att slåss på nästa match igen tills telefonen ringer alla gånger.

 

Dessutom fanns det utmärkta svaret för Nokweed eller Singphlaphaknoi som visade hans framförande med Sanmeungnoi Khokphuyim som fjärde gången efter att han hade inför sin par boxare i de första tre gånger och är vinnare för 2 gånger. Å andra sidan, Sanmuengnoi övervinna Singphlaphaknoi för 1 gånger. men på senaste matchen, efter de hade kämpat för kanal 9 som den tredje par boxaren av Suek Atsawindam för att låta Thai boxning fans alla land se lustigt, för de tre första omgångarna, Singphlaphaknoi tycktes ha mer styrka, men på den sista rundan, Muengnoi tycktes ha mer styrka. Slutligen Singphlaphaknoi bli för att vara vinnaren av slåss med funniness och gynnade till Thai boxning fans mycket tills Surgent Kosin Phuphata skvallrade till reportrar av Muai Siam som “nu, telefon av min boxning lägret alltid ringer eftersom det finns flera av chefen för boxning lägret som hade sett för detta par boxare från Norden och norr öster och söder till kontakta mig även om jag inte vet några av dem. Förutom, de bad om telefonnumret till oss och vill att jag ska skicka Singphlaphaknoi att kämpa för kanal 9 tills mitt batteri är slut på energi vilket innebär att ha bra respons för mitt boxer mycket.”

Leave a Reply