Kampen för Muay Thai Chedsee; Sibsan hade ändrats till nya Thai boxning lägret.

SIB San S. Sankaew har förändrats boxning läger för att vara Sibsan Seksan Thai boxing camp inför med Chaisu T. Thepsuthin muay thai träningsläger i Suek Muai Thai ChedSee sändes på denna söndag 29 September 2013; Huvudet av A. Thongsuk Thai boxning lägret Yenthaisong är säker på att Sibsan inte kan göra besvikelsen till supporter och muay thai fans i Thailand för säker.

Dessutom för Suek Muai Thai ChedSee på söndag 29 September 2013, kan Chaisu T. Thepsuthin muay thai träningsläger slåss med Sibsan Seksangroup av anhängaren eller Mr Seksan Riyaphan eller chef för Seksangroup i Phuket-provinsen och Mr Theerapong Phrathomthong eller ingenjören Bunroad företag på ön Phuket. Dessutom har dem båda stött Sibsan för att göra cirkeln boxning vara mer spännande.

Efter avslöjandet av lärare Thongsuk Yenthaisong eller chefen för Sibsan Thai boxning lägret, avslöjade han till reportrar av Muai Siam att “Detta är den första kampen som Sibsan kan påverka för att tillhöra SeksangroupThai boxing camp med stöd av Mr Seksan Riyaphan och Mr Theerapong Phrathumthong. Det kan alltså intyga för denna kamp, Sibsan att vinnaren för att uppmuntra supporter och muay thai fans som muntra upp honom alla gånger.

Muntra upp “Nong Dome”

“Yut Songtalea” eller Surgeant Yut är verkligen övertygad om att Nong Dome Chayutkongseab Camp kommer att ha nästa match att slåss med Chainoi Worawut muay thai träningsläger i Suek Muai Thai ChedSee sändes på denna söndag 29 September 2013 på kanal 7 i Thailand utan att göra besvikelse att muay thai fans på kanal 7 naturligtvis.

Big boss Chayutkongseab boxing Camp sade med förtroende som “Jag är säker om prestanda för Nong Dome Chayutkongseab som kommer att möta med Chainoi Worawut i Suek Muai Thai ChedSee på denna söndag 29 September 2013 i kanal 7. Dessutom kan han inte göra besvikelse att muay thai fans i kanal 7 för säker eftersom jag vet att han är den underhållande som är modig att kämpa och efter han kämpade två gånger på kanal 7, han förlorar aldrig någon.”

Leave a Reply