“Sangkeng” är redo att kämpa muay thai i 120-122 pund.

“Sia Keela” eller Khamchan Saokhamkate är så glad att se form av 2 senaste slagsmål för sitta Aek Sangkeng Keela idrott som övervunnit Chailek Khwaithongyim. Då nu ansåg han bästa att nu Sangkeng är redo att bli för att vara den välkända i Suek Kertphet att slåss i 120-122 pund med någon beroende på Sia Chun Kertphet att överväga.

IMG_4320

För den sista första kampen att förstå mästare i 122 pounds av Muai Ched Se, Sankeng Keela Sport bara övervinna Chailek Khwaithongyim med förundran. Dock för muay thai matchen i Suek Phuinokphakhang och Suek Kertphet Chedsee kämpar på Sermthai Complex på Phuket provinsen sista fredagen 18 oktober 2013, Sankeng fortfarande kamp utmärkt för att övervinna sin gamla boxare. Således denna vinnande hade gjort Sia Keela Khamchan Saokhamkate att vara stolt över honom och han bästa betraktas som “Nu är det dags för SitAek att bli för att vara den välkända av Suek Kertphet i Thailand redan.”

 IMG_4321

Sia Keela sade sedan, med sin glädje att “enligt form av Sankeng för att övervinna Chailek två gånger gånger, jag tittade på att han har sin goda utveckling sitt användande av strategier och sin styrka, eftersom han har bra muay thai kurs. Sedan, han är inte boxaren att förlora den par boxaren med knäna, så det är dags för honom att bli välkänd stjärna Suek Kertphet att slåss i 120-122 pund med den lämpliga beroende på överväger att Sia Chun.”

Leave a Reply