“Advokat K från Thailand” gjort listan över “Sangmanee” att slåss på muay thai programmet.

Nu, advokaten K har ägnat sig helt för det boxning cirklar; nyligen samordnat han med promotorn till installationsprogrammet för den stora matchen som sändes på denna 6 November 2013. Dessutom tillkommer den älskade master par boxaren alla boxare eller Sangmanee SorThianpho muay thai lägret för att möta med Super Bank Rattanabundit universitetet i 123 pounds as well as början med den första par boxaren eller Phrachanchai P. Phetnamthong inför Yodmongkol Muengseema i detta program också.

 

Dessutom reportrar hade uppenbarats från advokaten K eller Khamin Phukhlongtan eller den utmärkta förespråkare för åldern som “nu jag samordnas med detta ämne och hade tillåtits från befälhavaren Phrachuab Phaoin av Suek Bangrachan att göra listan över detta par boxare redan. Medan par boxare hade klarats upp till setup från BigSong och Sia Bu redan alltför. Dessutom hoppas inte jag att få någon nytta av installationen, utom gör för vår boxning krets och muay thai fans bara för att ha den goda atmosfären och låt muay thai fans från Thailand för att betala för en stor summor pengar utan att vara kraft.”

 

Dessutom, för flera av par boxare visade det att nu listan över boxare är perfekt i den ordning som börjar redan med Sangmanee SorThianpho muay thai camp inför Superbank av Rattanabandit universitet i 123 pounds följt av Kongsak Sitbunmee muay thai träningsläger inför Pakorn P.K. Sanchai Muai Thai Yim, Thanonchai T. Sangthiannoi muay thai camp inför med Lamnammoon Sakchaichote Singthongnoi P. Telakul muay thai träningsläger inför Ouisiaophor Sucheebameekaew, Phonluak Sitbunmee muay thai träningsläger inför Luaknimit Singkhlongsee, Mangkornthong T. Morsri fattningsförmågan 400.000 baht med Khaophonglek Luakmakhamwarn Camp, Sanwangchai J.S.P. med Phetchinnarat S. Sommai, Taksinlek Sitphrakaifah inför Naka Kaewsamrit och första par boxer eller Phrachanchai P. Phetnamthong inför Yodmongkol Muengseema till biljett 350 baht för tredje våningen tittarna.

Leave a Reply