“Biao” log efter “Phet” kan välja sin nästa par boxare.

IMG_4565

Den officiella av District Administration organisation i Biao Luakmakhamwarn är så glad att Promotorn Chun Kertphet ge honom en chans att välja par boxer för att bekämpa med sin älskade boxer eller Rakphet A. Phimonsri muay thai läger mellan Chalarmkhao Kertchalermphob muay thai träningsläger och Yangthone Yodatsawintransport beroende på endast vikt. Sedan fattat Biao beslutet att välja av honom själv och slutligen han markerade Yangthone vara par boxer inför hans älskade boxare i Seuk Kertphet som kommer sändas på fredag 8 November 2013 på Lumphinee muay thai stadium i hårt vikt eller 115 pounds.

IMG_4556

Den officiella av District Administration organisation i Biao Luakmakhamwarn avslöjade att “efter min boxer har kommit tillbaka för att Visa vackra form tidigare att vara förloraren för 3 slagsmål kontinuerligt, han har hans mer kamp att gå in Suek Kertphet på denna 8 November 2013. Således öppna Promotorn Chun Kertphet har chansen för mig att välja par boxer för min boxer med intresse. Därför Phet eller min boxer är den roa boxaren med ingen dra nytta från tittarna och han vill slåss i 115-117 pounds, så jag kan välja par boxer för honom att slåss; nämligen Chalarmkhao Kertchalermphob muay thai camp i 117 pounds eller Yangthon i 115 pounds. Sedan om min boxer är intresserad av att kämpa med vem, kan jag välja en av dem för honom. Slutligen, jag väljer Yangthone höjd och roliga stil; men är jag säker på att Phet eller min boxer kan slåss med honom för att efter jag har sett Yangthone att slåss i de senaste matcherna. Å andra sidan, om det är Chalarmkhao, är hans storlek för stor för att bekämpa med min boxer. Dessutom har min boxer sin benägenhet att vinna Yangthone mycket mer också”

Leave a Reply