“Daewtrang Ch. Khaoyuha muay thai camp” bör inte vara slarvig.

“Bao” eller Yai Tho Manwood eller tränare Ch. Khaoyuha muay thai Camp bekräftade att även om nu Daewtrang kan passera in i Semi finalrundan för säker efter striderna 2 gånger och vann 2 gånger, han kan inte vara slarvig att kämpa för nästa match. Å andra sidan, kan Khaowongkot P. Prommin passera in kämpar med Ch. Khaoyuha på Suek Chao Muai Thai sändes på denna 16 November 2013 på Om Noi muay thai stadium säkert. Därför kommer det finnas Susak eller Tawee Niranrat att ta hand om såväl Daewtrang som den senaste tiden.

 

“Bao” eller Yaito Marwood eller tränare Ch. Khaoyuha boxing Camp avslöjade att reportrarna av Muai Siam som “nu, Daewtrang kan passera in i striderna på 9 Frukthiangroup med att inte förlora någon för att bekämpa 2 gånger. Dock på nästa match som han kommer att möta med Khaowongkot P. Promin på Suek Chao Muai Thai här lördag 16 November 2013 på Omnoi muay thai stadium, måste han betala uppmärksamhet för denna match mycket för att passera in i djupare runda för säker som inte göra besvikelse att muay thai fans.”

 

Tränare Bao sa att “även om Daewtrang kan passera in i Semi finalrundan från striderna 2 gånger, han inte kommer vara slarvig för Khaowongkot P. Promin. Sedan, för nästa match på Suek Chao Muai Thai sänds på lördag 16 November 2013 på Om Noi muay thai stadium, FFC eller Susak eller Tawee Niranrat eller Big boss Sakniranrat boxing Camp tar hand om beredskap för Daewtrang som den senaste tiden. Dessutom har våra boxning läger eller Ch. Khaoyuha väntat på denna goda tider för mer än en vecka.”

Leave a Reply