“Tui” utmanas att bevisa 2 par boxare tävlar i kanal 7 muay thai stadium.

Surgeant Tui Sangmorakot vill de thailändska muay thai fans av kanal 7 som fortfarande undrar i resultaten av 2 par boxare i senaste 2 matcherna titta dessa 2 par boxare att slåss igen i Suek Sangmorakot på denna 19 November 2013 även med Chomhoad och Phenthai som alla är svår par boxare om vem blir vinnare.

IMG_4756

Surgeant Tui Sangmorakot avslöjade att reportrarna av Muai Siam efter föra dessa 2 par boxare som muay thai fans i Thailand undrar för att bekämpa igen mellan Chainoi Worawut som bara knuten till Deawphayak Sakphlaiphaya som kämpade på sista 20 oktober 2013 och Worawut Emyuden som bara övervinna Nantawat Ch. Rungrote på senaste 6 oktober 2013 på kanal 7 muay thai stadium. Då kommer dessa 2 par boxare slåss igen på Suek Sangmorakot på denna 19 November 2013 på Lumphinee muay thai stadium efter muay thai fans av kanal 7 undrar fortfarande i resultaten av dem. Sedan kommer den att innehålla med Chomhoad och Phenthai att slåss med varandra om vem blir vinnare.

IMG_4757

Surgeant Tui sa att “Jag tror att dessa kämpar för 3 par boxare som sänds på de här 19 November 2013 Lumphinee kanske att värdig att biljett betalningen av muay thai fans för säker, särskilt för master par boxer eller Chomhoad och Phenthai om som kommer att slå varandra och Worawut och Nantawat som på den sista matchen de fick poängen med 3-1 kämpar på kanal 7 muay thai stadium och Chainoi och Daewphayak att slåss med funniness och bara bundet upp till varandra den sista 20 oktober 2013 att möta med varandra igen. “

Leave a Reply