“Tung” är övertygad om att denna muay thai match kan vara njutbar.

“Sia Tung” eller Phiyarat Wachirarattanawong är övertygad om att par boxer mellan Khonkrungthep Ph. Phuangkaew Camp och Bandonlek W. Phetchaphun muay thai träningsläger kommer att kämpa som master par boxaren av Suek Muai Dee Witheethai som kommer sändas på denna 22 November 2013 på Imperial boxningsarenan Ladprao, Thailand. Dessutom kan de slåss med funniness oavsett vara förloraren eller vinnare. Sedan, muay thai fläktar bör komma att muntra upp deras boxare direkt.

IMG_4720

Dessutom kommer Khonkrungthep Ph. Phuan har sin que att slåss med Bandonlek W. Phetphun som master par boxaren av Suek Muai Dee Witheethai sändes på detta 2 2: a November 2013 på Imperial Ladprao Thai boxning stadium. Då, Sia Tung visade att nu Krungthep har hans färska form medan Donlek har sina fördelar för hans styrka att slåss med funniness och spänning för att inte orsaka besvikelsen muay thai fans för säker oavsett vara förloraren eller vinnare att vinna en stora summor pengar.

IMG_4721

SIA Tung sade att “muay thai fans kan komma att muntra upp för Konkrungthep och Bandonlek och jag tror personligen att detta par boxare kan slåss med funniness för säker. Dessutom Khonkrungthep har sina fördelar för sin färska form, men Bandonlek har sina fördelar för hans styrka. Således, detta par boxare kan orsaka besvikelse till någon säkert.”

Leave a Reply