“Chuchareon Dabransarakham muay thai camp” kan vara vinnaren av den Semi Final round.

Chu Chareon Dabransarakham muay thai camp har visade varmare form, så nu löjtnant Ran eller Niran Yotsapon har varit övertygad om att nu Chu Chareon är redo att möta med vem i semifinalen runda eftersom han är flitig att träna själv. Dock borde inte det vara slarvig eller förvänta sig att slåss i den sista rundan med att inte ta en titt i varje kamp att visa god form.

 

Dessutom från den outsight boxaren i tillkännagivandet dagen på grund av de mer nackdelarna än andra boxare, nu Chuchareon Dabransarakham muay thai läger har varit känd och att vara den bästa boxaren av Frukthiangroup program efter han hade visade hans utmärkta form att besegra Khwanaek S. Suphab fint att passera in till Semi Final omgången som första rang.

 

Sedan avslöjade denna kamp, lietunant Niran Yotsaphon eller huvudet boxning lägret och vice president för Muai Siam North Eastern club att reportrarna av Muai Siam “Chuchareon hade visat sin imponerande form att bli vinnare på den sista matchen, så tror jag att nu är han redo att kämpa med vem på boxing stadium.

 

Lietunant Ran sade att “tillkännagivande dag, den bör acceptera att Chuchareon inte har mycket namn; men nu är han bra framtida boxer med sitt varmare form genom att besegra Khwanaek. Sedan, nu är han redo att ansiktet med vem i Semi Final omgången med inte vårdslös eller inte tar givet varje runda. Dessutom tro att han kan vara mästare med sitt försök på best för att passera in i finalrundan.”

Leave a Reply