Grepp mästare av 4 thailändska försäkring kan vara som förväntan.

Peesatdang är verkligen övertygad om att för den sista omgången av 4 thailändska försäkring, Wangchanlek N Sophia ska besegra Yodkhunphon Sitkhaewphrayoon Camp för säker även om andra inte tycker kanske gillar detta sätt.

För Suek 4th Muai Thai försäkring som kommer att kämpa i Suek Muai Thai Lumphinee TGN i Thailand, nu blir det den sista omgången av denna lördag 14: e December 2013 mellan Wangchanlek N Sophia och Yodkhunphon Sitkhaewphrayoon eller den nya stjärnan i södra Thailand. Dessutom anser experterna att Wanchanlek bör besegra hans par boxare för att vara vinnare för säker.

For resten, medan Pheesatdang K. Kumanon eller de tidigare kända Thai boxare som tar hand om Wangchanlek bekräftat att “Wangchanlek har förberett sig perfekt till att kämpa på denna sista rundan trots tidigare spelet var alltid över förväntan av oss. Å andra sidan bör inte Wangchanlek missa för att vara vinnaren för detta program genom att använda nävarna för att besegra Yodkhunphon för att förstå mästare absolut.”

“Dabphang” skröt till andra människor.

“Dabphangnakornbarn” rekommenderas muay thai fans att fånga ögonen på Thanchai Santiubon bra eftersom han är säker på att han kan bli för att vara fördel boxer muay thai fans säkert efter visar hans heta form i den senaste matchen genom att besegra Pattrick Khumphraloyim i fjärde omgången av Suek Muai Thai Lumphinee sändes på TGN kanal sista lördagen på Lumphinee boxing stadium.

Dabphang sade att “efter Thanchai Santiubon eller boxaren i laddningen av Dabphang Nakornbarn har visade hans heta form kontinuerligt, nu på den senaste matchen, han kan slå Pattrick Khumphralim vackert även om han har fler nackdelar än sin par boxare. Sedan skulle jag vilja muay thai fans att fånga ögonen på denna boxer bra eftersom han kan visa sin allvarlig form kontinuerligt genom att slå sin par boxer med sin starka hjärta. Sedan kommer att hans förmögenhet vara större med att spendera lite tid.”

Leave a Reply