Om “Mahphralong SorBunyongyot muay thai training camp” fortfarande undrar, ansikte bara till Fahsatan.

Tränare Kikkong Rachanon är verkligen övertygad om att Fahsatan Rachanon kan bli för att vara master par boxer i framtiden säkert; Dessutom i den senaste kampen, hade han vunnit Mahphralong eller svår knytnäve boxare för att få bättre kroppskondition och själ. Sedan, för nästa slagsmål, han kan möta med någon inklusive av Maphralong igen för att visa sin talang.

 

Enligt Fahsatan Rachanon som bara vann med poängen för Mahphralong SorBunyongyot muay thai träningsläger i Suek Muai Thai Ched Se sista söndagen i Lumphinee muay thai stadium, tränare Kikkong Rachanon har uppenbarat för lagarbete av Muai Siam “skulle jag vilja muay thai fans att fånga ögat på denna boxer bra eftersom jag är säker på att han kan bli för att vara lycka boxer eller master boxer i framtiden med hans guld hjärta. Dessutom, enligt hans bra öva, kan någon vinna honom knappt. Dessutom i den senaste matchen, kan han vinna Maphralong även om alla tror att han kan slås. Sedan, nästa match, han kan möta någon inklusive av Maphralong.

 

Kikkong sade att “detta boxer är flitiga att öva sin uppgift även om nu är han på plikt att vara soldat, han kunde besegra sin sista boxare för att få sin bättre kroppskondition och själ. Således bör muay thai fans fånga denna boxare som vara master par boxer i framtiden säkert.”

Leave a Reply