Vänligen muntra upp “Chanrob” att passera i den djupare omgången.

Godtas att Chanrob Phumphanmung Windysports Camp kan visa sin bra form i den sista matchen även om Chanrob fortfarande inte kan visa sin bättre form än honom “Röst” eller Natsiri Wongphrasertkarn. Men har befälhavaren Sukthad Phumphanmung förväntas låta muay thai fläktar i Thailand för att muntra upp Chanrob också.

 

Big boss blåsigt idrottens sade att “Röst” eller Natsiri Wongphrasertkarn avslöjade att reportrarna av Muai Siam efter Chanrob har vinna poängen för Aekchanachai i 24 Isuzu Thai boxning runt för den sista matchen i Suek Chao Muai Thai på Om Noi boxing stadium i Thailand som “nu, Chanrob kan visa sin bra form i den sista matchen även om det inte är bättre än honom. Dessutom har befälhavaren Sukthad Phumphanmueng väntat att muay thai fans måste muntra upp för Chanrob att visa sin bättre form. På samma sätt, nu ska muntra upp för par boxer mellan Pheemai och Charnchai först och efter än det ska muntra upp för Chanrob att bli vinnare. Å andra sidan, om Pheemai kan vara vinnare, Chanrob och Charnchai bör inte av programmet omedelbart. Tvärtom förlorar Pheemai till Chanrob, bör det dra alots mellan Chanrob och Pheemai att slåss med Charnchai, så muay thai fläktar bör uppmuntra Chanrob mycket eftersom han kan Visa hans goda form i den sista matchen, men det bör vara bättre i nästa match som våra förväntningar. Som ett resultat, hans chans att passera in i nästa omgång är på ovanligt sätt, men han har försökt sitt bästa.”

Leave a Reply