Flytta in i nya muay thai lägret firar för nyårsdagen.

“Den farliga dolphin boxaren” eller Datenarong W. Sangphraphai träningsläger har god möjlighet att kämpa för det nya boxning lägret att bli den nya stjärnan av boxing stadium i Suek Phetyindee för den stora matchen firar för gyllene hästen år denna fredag i 3: e januari 2014 av Prutning hans vikt till Khwankhao av Rattanabundit universitet för 130-132 pounds som stödjande par boxaren av programmet.

Efter han har flyttade till W. Sangphraphai training camp boxing camp igen, nu har han sin kö att bekämpa firar för nyår dagen också. Sedan Datenarong W. Sangphraphai träningsläger W. Suntornnon eller sitta Chabun har satt sitt mål att återfödas i Bangkok boxning stadion igen trots att han har att pruta sin vikt till Khwankhao av Rattanabundit universitet för 130-132 pounds som den stödjande par boxaren i Suek Phetyindee firar nyårsdagen denna fredag i 3rdJanuary 2014.

Å andra sidan, har den tidigare bra humor boxaren varit försvunnit från striderna i Bangkok boxing stadium ett tag tills har det en god chans att komma tillbaka till kämpa igen. Sedan, nu är han övertygad om att han kan vara den nya stjärnan igen och han vill tacka för alla anhängare att hjälpa honom väl oavsett borgmästare Wuttichai Suntornnon och Mit Nakorn att hjälpa honom. Därför bör han plocka upp bra utan att göra besvikelse för alla.

Leave a Reply