“Heng” garanteras att “Kongburi” är redo att kämpa i denna muay thai match.

Heng Sakchaisit garanteras utbildning av Kongburi W. Sangphraphai träningsläger att nu har han sin perfektion för att vara redo för inför med Datesakda Sitsongpheenong som master par boxaren av Suek Muai Dee Withee Thai på lördag 28 December 2013 på Imperial Ladprao absolut även till att försäkra att spelet kan vara underhållande.

Dessutom för Suek Muai Dee Witheethai sänds på lördag 28 december A.D. 2013 på Muai Siam Om Noi boxing stadium, i denna tid den master par boxer eller Datesakda Sitsongpheenong har förhandlat hans vikt för Kongburi W. Sangphraphai träningsläger i 2 pounds på 123-125 pounds som gynnade par boxer muay thai fans.

Å andra sidan, visade Heng FFC Chai sitta som har tagit hand om sin utbildning att “för denna match, Kongburi har förberett perfekt att vara redo att kämpa för säker genom att ha mer vikt än hans par boxer för 2 pounds. Sedan det försäkras för att besegra Datesakda med funniness och jag muay thai fans att följa upp och muntra upp för honom med ingen besvikelse verkligen.”

Leave a Reply