Kob piggar upp för “Pakorn” att förstå den utmärkta boxaren.

“Kob” eller Anurak Phetsanguansri eller huvudet av Sakyothin Thai boxning lägret eller chefen för Pakorn har accepterat att “tidigare boxare i detta boxning läger har varit framgångsrika i boxning cirkla ingen materia av att vara mästare i Muai Thai att få 100,00 baht med ingen mottagning av något pris i boxning cirkeln innan, så han förväntas få enastående thailändsk boxare priset också.”

“Kob” eller Anurak Phetsanguansri eller huvudet av Sakyothin boxing camp eller chefen för Pakorn som övervinna Kongsak Sitbunmee muay thai träningsläger med flera punkter i den stora matchen i 57 år Lumphinee födelsedag på sista 3: e December 2013 på Lumphinee boxing stadium sa att “det är den boxare i min boxning läger som har varit framgångsrika ingen roll vara utmärkt världsmästare boxer eller 100.000 baht boxer , men han får aldrig något pris innan. Alltså kan priset för utmärkt Thai boxare av Korkortor innebära med förväntningar om detta boxare som också baseras på bedömning av domarna. Det bör dock vara säker på om statistiken för året att han inte kan ha fler nackdelar från andra boxare för säker.”

Big boss Sakyothin boxing Camp avslöjade hans sinne för reportrar av Muai Siam att “alla de gånger som Pakorn aldrig ta emot något pris i boxning cirkla innan ingen materia av den utmärkta Thai boxaren för Korkortor av Siam Keela och den utmärkta boxaren massmedia Club och dessa priser är de stora i boxning kretsen av alla. Således det sätt att Pakorn har namnlistan i den enastående Thai boxaren av Korkortor i årets kan göra alla att vara glad mycket, särskilt för Sia Khwak och sig själv. Men är det baserat på övervägande av utskotten att acceptera för sin prestation eftersom alla är respekt för deras domare absolut.”

Leave a Reply