“Mit” kan stödja “Chamuakthong S. Yuphinda muay thai träningsläger” att förstå mästare.

MIT Nakorn förbereder sig för att stödja Chamuakthong S. Yuphinda muay thai träningsläger, så om han kan vinna Yodwicha P. Bunyasit som den andra par boxaren i Suek Phetphiya för den stora matchen som kommer sändas på denna 7 januari 2014 på Lumphinee Thai boxning stadium vackert, jag är säker mycket att Chamuakthong kan ha en bra chans att passera mycket på grund av hans fördelar i kampen mot mer vikter än hans par boxer för 3 pund.

Dessutom, för den stora matchen i Suek Phetphiya sänds på kan tisdag 7: e januari 2014 på Lumphinee Thaiboxning i Thailand, The Promotorn Sia Tung eller Phiyarat Wachirarattanawong göra listan över boxare från många muay thai läger, som master par boxare eller Phetbunchu Bophlabunchu inför Pakorn P.K. Sanchai Muai Thai Yim i 133 pounds , det andra paret boxer eller Yodwicha P. Bunyasit fynd vikt för Chamuakthong S. Yuphinda muay thai träningsläger i 135-138 pounds, stödjande par boxer eller Phetphanomrung Kertmu 9 inför Nong O 5 stjärnor kyckling i 132 pounds och andra utmärkta par boxare. Sedan avslöjade Mit Nakorn att “för denna match, jag har bekräftat att Chamuakthong att utbilda sig själv väl tidigare att slåss med mottagning av speciella tips om han kan vinna Yodwicha vackert i denna match. Dessutom är jag fortfarande övertygad om att Chamuakthong kan ha sin chans att besegra hans par boxare på grund av hans fördelar för vikt i 3 pounds, och denna match kan vara lycklig spelet för honom också.

MIT Nakorn sade att “för denna match, jag har bekräftat att Chamuakthong att träna själv helt tidigare att kämpa, och jag är säker på att han kan vara vinnare även om han har sina nackdelar om sin prestation. Han har dock fortfarande sin mer fördel för vikt i 3 pounds som kan vara vändpunkten av honom. Sedan, muay thai fans kan muntra upp för honom ingen materia för att vara förlorare eller vinnare utan besvikelse verkligen.”

Leave a Reply