Muay thai fans bli uttråkad och kräver bättre domaren av domarna i Lumphinee Thaiboxning stadion.

Muay thai fansen kallar nu, för domaren eller Tong eller överste Lertchai Chetasanon eller teknik ordförande Lumphinee Thaiboxning stadion att ta hand och kontrollera för utförandet av domaren i Lumphinee Thaiboxning mycket mer eftersom tidigare förrän nu de alltid döma på motsatt sätt för muay thai fans för flera gånger. Sedan, är det trångt muay thai fans i Thailand som inte gillar denna domare och skulle inte vilja se någon boxning program längre. Dessutom senaste matchen, det hade varit för domaren mellan Thailand P.K. Sanchai Muai Thai Yim och Fasuchon Dragon Muai Thai. Dessutom efter striderna i hela matcherna, Fahsuchon tycktes ha mer nackdelar än Thailand, men domaren fortfarande bedömas på motsatt sätt som resulterar i Thailand för att övervinna värdering av Fahsuchon med flera poäng tills muay thai fans har kallas för nya domare.

Enligt domaren med motsatt sätt till muay thai fans under de senaste 1-2 månaderna, det visar de flesta frekvens än vanligt, särskilt för par boxer mellan Thailand P.K. Sanchai Muai Thai Yim och Fahsuchon Dragon Muai Thai för att slåss i Suek Kertphet sista fredagen 27 December 2014 Lumphinee Thaiboxning gör muay thai fans att ringa för översten Lertchai Chetasanon eller teknik domaren att ta hand om Detta ämne och vara strikt till alla domare att döma på bättre sätt. Som ett resultat, nu finns alltid fel domare för flera gånger tills att göra muay thai fläktar för att bli uttråkad och skulle inte vilja se någon boxning program igen.

En av alla muay thai fans sade att “domaren är alltid på fel sätt, särskilt för några tidigare matcher som alltid dömer på fel sätt mer frekvens tills vi kan visa att som skulle vara vinnaren. Då bör översten Lertchai Chetasanon vara strikt i detta ämne mycket mer eftersom vi är uttråkade nu.”

Leave a Reply