“Siankaew” kan visa utmärkt form.

Befälhavaren Sukthad Phumphanmueng har spenderat sin tid att ta hand om Sian Kaew eller Phokaew Phonchangchonburi och Muengsee Phumphanmung dagliga genom utbildning varandra och hitta bra strategier för att bekämpa kontinuerligt. Dessutom nu deras kroppstillstånd är perfekt och de är redo att visa deras bra form i Suek Phumphanmung den här 28 januari 2014, så muay thai fans kan komma att muntra upp med överraskning.

För Suek Phumphanmueng på denna 28 januari 2014 Lumphinee, har befälhavaren Sukthad Phumphanmung samlat kända boxare, som master par boxer eller Chomphichit Chuwattana med Phokaew Phonchangchonburi, det andra paret boxer eller Wisanlek Seetrandiscovery inför Dang S. Plernchit, anhängare par boxer eller Kengkat P. Pekko inför Prakaiphet J.S.P. följande av Worawut Emyuden med Peankon Leknakornsri Rittichai K. Sakulchia inför Muengsee Phumphanmueng, Phanomrunglek Sitbaikan Camp inför Daewphayak Sakphaipraya, Nantawat Ch. Rungroat inför Chamuakphet Luakphrabat muay thai träningsläger. Dessutom, för Phokaew och Muengsee beredskap eller boxare befälhavare Sukthad avslöjade han att “Jag har tillbringat min lediga tid från att arbeta att träna dessa boxare på Phonchangchonburi boxing camp hela tiden för att träna och hitta bra strategier för dem. Nu har de sin perfekta kropp skick med 100 procent på grund av den bra ta hand om lagarbete och mig. Då, de är redo att Visa stor form i Suek Phumphanmung på denna 28 januari 2014 för säker.

Dessutom avslöjade befälhavaren Sukthad att “Jag har tillbringat min lediga tid från mitt arbete att utbilda dem i Phonchangchonburi boxing camp varje dag och de båda uppmärksamma att träna för att få mycket styrka med bra kropp för att visa bra form på denna 28 januari 2014. Sedan, muay thai fläktar bör komma till heja dem med överraskning.”

Leave a Reply