Den första par boxaren miljoner baht 5 stjärnor kyckling är den intressant.

SIA Tung eller Phiyarat Wachirarattanawong upprepade att muay thai fans inte bör missa att titta på första par boxaren av 2 miljoner baht fem stjärnor kycklingen mellan Shopper K. Saphaothong och Yodtanong Fairtex striderna som master par boxare Suek Muai Dee Witheethai på lördag 8: e februari 2014 på Imperial boxing stadium vara värt för investeringar av muay thai fläktar för säker.

 

För Suek Muai Dee Witheethai sänds på lördag 8: e februari 2014 på Imperial boxing stadium i Thailand, kommer det att finnas master par boxer 2 miljoner baht 5 stjärnor kyckling mellan Shopper K. Saphaothong muay thai lägret och Yodtanong Fairtex som är den intressanta. Nyligen, har Sia Tung eller Phiyarat Wachirarattanawong visat att “Jag är övertygad om att detta par boxare kan slåss med funniness och intryck för säker som den första par boxaren med båda talanger. Sedan, det kan vara värt att investeringen av muay thai fans naturligtvis.”

 

SIA Tung sa att “Jag vill ha muay thai fans att muntra upp för detta par boxare mycket eftersom jag är säker på att de kan kämpa med nöjen med deras goda namn och erfarenheter, särskilt för Yodtanong. Dessutom anser jag att detta spel kan vara imponerande och vara fördel till muay thai fans för säker oavsett för någon att vara förlorare eller vinnare.”

Leave a Reply