“Kumarnthong” har sjukdom och har lemnade från matchen.

Kumarnthong Chitmuengnon är inte redo att kämpa i nästa match; Peankon Leknakornsri kan dock ha en god chans att slåss med honom eftersom big boss Thad har rensat tills det är inga problem längre. Då kommer det vara mötet mellan Worawut Emyuden att möta med Peankon i 112 pounds när den fjärde par boxaren i Suek Phumphanmuang sändes på denna 28 januari 2014 samt full viktiga par boxare att kämpa.

 

Dessutom, för Suek Phumphanmung på denna 28 januari 2014 Lumphinee muay thai stadium, big boss Thad eller befälhavaren Sukthad Phumphanmuang har gjort förteckningarna över master par boxer eller Chomphichit Chuwattana ansikte med Phokaew Phonchangchonburi samt andra par boxer eller Wisanlek Ceetrandiscovery att möta med S. Plernchit och anhängare par boxer eller Kengkat P. Pekko att möta med Prakaiphet JSP följande av Kumarnthong Chitmuengnon att möta med Peankon Leknakornsri Rittichai K. Kasakulchia att möta med Muengseephumphanmueng, Panomrunglek Sitbaikan Camp inför med Deawphak Sakphraipraya, Nantawat Ch. Rungroj Camp möta med Chamuakphet Luakphrabat muay thai träningsläger och andra biljett för 270 baht per 1 person. Dessutom för ett par boxare visade att nu Kumarnthong Chitmuengnon inte är redo att kämpa. Sedan big boss Thad vänta inte och samordnas med Chun Kertphet justera listan med boxer utan att låta Peankon Leknakkornsri misslyckas av striderna i denna match. Således, de låter Worawut Emyuden att möta med Peankon i 112 pounds som 4 betydande par boxaren att kämpa helt.

 

Big boss Thad avslöjade att “nu finns det 4 betydande par boxare att kämpa helt, förutom Kumarnthong Chitmuengnon Camp som inte är redo att kämpa och har lemnade från denna match på senaste 15 januari 2014. Sedan samordnas jag med Chun och lagarbete att hitta ytterligare boxer inte att låta Peankon misslyckas i denna match. Slutligen har vi Worawut Emyuden muay thai camp inför med Peankon i 112 pounds, så det är inga problem längre. Alltså, jag kommer göra mitt arbete med min uppmärksamhet bistå muay thai fans att titta på bra par boxare med nöje.”

Leave a Reply