“Nattapon” har förhandlat 2 vikter för hans par boxare.

“Sia Tung” eller Phiyarat Wachirattanawong garanterade att det inte blir mötet mellan Nattapon Nachiakwittayakhom och Daewfai Sitchakung att kämpa som master par boxaren av Suek Muai Dee Witheethai på lördag 18 januari 2014 på Imperial muay thai stadium i Thailand. Då kan det vara underhållande eftersom det kommer att ändra för Nattapon att fynda hans vikt för 2 pounds att hans par boxare för att bekämpa i denna match.

 

För Suek Muai Dee Witheethai på lördag 18 januari 2014 på Imperial boxing stadium som master par boxer oavsett Nattapon Nachiakwittayakhom Camp till fynd vikt för Daewfai Sitchakung för 2 pounds som 118-120 pounds. Sia Tung visade emellertid att “för detta par boxare, det verkar som Nattapon har hans fler fördelar än hans par boxare. Men när han fynd sin vikt till sin par boxare, spelet kan vara i lika långt mycket mer. Sedan, muay thai fans ska muntra upp detta spel utan besvikelse.

 

SIA Tung sade att “för detta par boxare, Nattapon har förhandlat hans vikt för 2 pounds och jag anser att detta par boxare kan slåss med funniness och vara imponerande. Sedan, det bör uppmana muay thai fans som är intresserade av att muntra upp mycket mer utan att göra besvikelse för säker.”

Leave a Reply