“Sankhom” har hans forutvecklingen: Ko datum är övertygad om hans potential.

Ko datum eller Nudang eller huvudet av Phuideenaidee muay thai träningsläger rådde muay thai fans att fånga ögon på den nya stjärniga boxaren från södra Thailand eller Sankhom Phuideenaidee att bli som de tio bästa boxaren även om han hade slagits av Mister M i Suek Phetyindee på slutet av januari på Lumphinee Thaiboxning. Ko datum är dock säker att Sankhom i nästa match, kan övervinna hans boxer med hans stöd.

 

efter Sankhom Phuideenaidee hade slagits av Mister M i den andra omgången som stöd par boxaren av Suek Phetyindee är sista fredagen i 31 januari 2014 på Lumphinee Thai boxning stadium, Ko datum eller chefen för muay thai träningsläger inte besviken om detta spel mycket. Han rådde dock muay thai fans att fånga ögonen på Sankhom bra eftersom han har utvecklingen av prestanda och sin form. Sedan, i framtiden är han försäkrade att sin boxning kan bli för att vara topp tio boxer för säker hans stöd.

 

Dessutom sa Ko datum eller chefen för Puideenaidee muay thai träningsläger att “det är okej för denna match eftersom min boxer var gjort misstaget att slås, men jag muay thai fans att fånga ögonen på denna boxare på grund av sin snabba utveckling av prestanda. Sedan, i framtiden, han kan bli för att vara topp tio boxer med mitt fulla stöd för säker.”

Leave a Reply