Skrämma “Satarnmuanglek” möjligen för att bäras på bår

Kak Bangboan, big boss Sitniwat Camp, är säker på kommer att kunna övervinna Satarnmuanglek Por. Satarnmuang i historiska boxningsmatch farväl, Suek Petchyindee kämpar match på fredag 7: e februari på Lumpinee Stadium Reaungsak Sitniwat. Han sa att 1 damm nackdel ger ingen effekt.

 

Efter “Sia Nao” Wirat Wachirarattanawong etiketter Rearngsak Sitniwat avslöjar strider mot Satarnmuanglek Por. Satarnmuang i den historiska boxningsmatch farväl av Lumpinee Stadium, Suek Petchyindee kämpar match på fredag 7: e februari på Lumpinee Stadium, Kok Bangboan, big boss av lägret, nyligen sin försäkran på sin elev kämpar kommer att kunna vinna Rearngsak. Trots att han har att ladda ner 1 pund vikt, kommer det inte påverka spelet. Även om Satarnmuanglek gör ett falskt steg, kan han få en chans att få svår smärta.

 

“Jag är säker på att min elev kan vinna säkert på grund av sin goda. Även om han har vikt ner 1 pund, anser jag att det inte finns någon effekt på spelet. Dessutom, om Satarnmuanglek gör en falsk steg eller bekämpa slarvigt, kan han bäras på bår.” Kok Bangboan förvisso avslöjar.

Leave a Reply