Föreslå “Yodkhunpon Sitmonchai Camp” att slåss i den professionella programmet.

A Sitmonchai avslöjade nyligen, att som de i själva verket nu Yodkhunpon Sitmonchai eller hans älskade boxare har tillåtits att slåss i internationella boxning programmet; men har inte han fattat beslutet. Å andra sidan, är han redo att delta med Gally att skicka hans boxare att kämpa för programmet Thaiboxning i Europa för att öppna marknaden.

Dessutom reportern har avslöjats från A eller Phunsak Sriphrasert eller chef för Sitmonchai boxning läger på Thamaka Kanchanaburi provinsen att nu Yodkhunphon Sitmonchai lägret av Rattanabundit universitet inte har någon kö för att kämpa i Thailand på grund av hans gigantiska storlek till knappast att hitta par boxer.

A Sitmonchai har dock informerat ytterligare detalj att nu Yodkhunpon har fått stöd från Sia Tung att möjliggöra striderna i internationella boxning programmet att öppna en ny chans för honom. Dock gör han inte beslutet av väntar på att prata med sin boxer om att komma överens. Dessutom han vill inte tvinga sin boxare att göra något, men för det fall som Yodkhunphon kan väckas av Gally att slåss i Turkiet i April, det är det verkliga faktumet. Dessutom har nu hans boxare förberett sig kämpa i detta spel.

En Sitmonchai sa mer att för Thaiboxning program de är redo att kämpa, förutom internationell boxning programmet att prata i långt tider. Dessutom för programmet internationella boxning är det upp till hans boxare som stöds av Phetyindee Thai boxning lägret. Han tror i egenskap av boxer, men i denna tid hans boxare kan slåss i främmande land först att slåss bekvämt med hans vikt.Då, efter slutet av detta program i Turkiet, kan han Visa sin goda prestanda att slåss på vissa sätt kontinuerligt med styrkande av Gally året.

Leave a Reply