“Neungsiam” kan komma istället för den gamla genom TGN.

För Suek Muai Thai Lumphinee på lördag 15 mars 2014, kan det vara uppgiften att advokaten Toi eller Sombun Niruttimathee och teamwok för att göra listan över par boxare som master paret de i 5: e thailändska försäkring efter Nong Bee har bort från detta program. Då, lagarbetet har tog Neungsiam N. Pantasane inför Aekwayu av Bangkok Thonburi universitet som master par boxare samt andra par boxare sänder genom TGN för flera sådana.

Dessutom visar advokaten Toi eller Sumbun Niruttimethee sin prestation i Suek Muai Thai Lumphinee i en annan match på lördag. Dessutom, dessa par boxare sänds genom TGN betonar på fördelar och nackdelar i den viktigaste punkten som bör justeras lite. Men för den master par boxaren i 5: e thailändska försäkring, Nong Bee är inte redo att kämpa tills tas bort från detta program.

Medan Aekwayu av Bangkok Thoburi universitet kan möta med Neungsiam N. Pantasane efter striderna med nöjen för en tid. Så, kommer de att möta med varandra att göra muay thai fans känner dig upphetsad som på samma sätt. Å andra sidan, för den andra par boxaren kan det vara Sankeng Kertchareanchai inför Phetdam T. Tran 49 efter slåss med varandra att vara gynnade av utlänningen i senaste tid efter av Phetsathid Satidcd med Sanpon Luakbanyai, Emmy Sitphaoi inför Harnchai Ansukumwit Camp, Taxi S. Bunyiam inför Bunchai Kertphonthip muay thai camp och Onesongkran K. Phankrut muay thai träningsläger inför Harnsuek Ansukumwit.

Leave a Reply