Öppna 8 stora par boxare av 10 Fukthiangroup muay thai program i Thailand

Dr Anan Dalodom eller konsult ordförande Fukthiangroup företaget begränsade sade efter att han blir för att vara ordförande i sista matchen för 9: e Fukthiangroup i Suek Chao Muai Thai på den sista matchen på OmNoi boxning Thai stadium i Thailand, har han gjort avtalet med chefer för Suek Chao Muai Thai på Siam OmNoi boxning Thai stadium Fukthiangroup installationsprogram kontinuerligt. Efter stängning den sista matchen i 9 Fukthiangroup av Suek Chao Muai Thai, kommer det dock inställningen för nästa match på lördag 1 mars 2014. Sedan företaget kan göra uttalandet att öppna 10 Fukthiangroup omedelbart och arrangören har gjort listan av boxare redan att förstå 1 miljoner baht som samma som tidigare matcher.

För detta 10 Fukthiangroup muay thai program i Thailand valt främjare av Suek Chao Muai Thai på Siam Om Noi boxer i 123 pounds från flera program totalt 8 personer vara boxare i denna match. Dessutom, de är alla ledande de; nämligen linje A eller Rattakate, Teedet 99, Songkhom Sitchareanthrab, Khaotam Luakprabat muay thai träningsläger, Phetsenin Suanaharnpeakmai, linje B eller Daraaek Kertkamthorn, Denchiangkhwan Lamthongkarnphat Camp, Luaknimit Singkhlongsee muay thai camp och Songkhom Sakhoamsin.

Leave a Reply