“Sornthong kommer att möta Methee” från olika program.

För Suek Muai Thai ChedSee på denna söndag 16 mars 2014, lagarbete eller Chun Kertphet fortfarande har fört den par boxaren från olika program att slåss som befälhavaren par boxare som samma som förra veckan mellan Sornthong S. Yingchareankarnchang inför Mathee Sorchor Toi Padreaw från Suek T. Chaiwat.

Programmet för Muai Thai ChedSee alltid upprätthålla funniness till muay thai fansen i varje vecka eftersom arrangören Chun Kertphet alltid ger de stora som ses gratis alla gånger. Dessutom för master paret kommer boxare av denna vecka vara en av al gynnar till muay thai fans i hela landet mellan Sia Kim inför Phetbankwag att vinna en stor summa pengar för säker.

Dessutom, förutom master par boxaren av denna söndag 16 mars 2014 kanske master par boxer par boxer från olika program mellan Sornthong S. Yingchareonkarnchang Camp inför Phet A. Phimonsri förväntas lustigt. Sedan, på denna söndag, han kommer att möta med Mathee Sorchor Toipadraew från Suek T. Chaiwat genom stöd av promotorn Fredriks Paopiamthrab från Rachadamnern boxing stadium striderna i 118 pounds. Detta par boxare kan således vara rätt en följande av andra par boxer eller Aekrit av Bangkok Thonburi universitet inför Winailek Pongfaifa muay thai camp och andra.

Leave a Reply