“Nao” rådde Muay Thai fans i Thailand att fånga ett öga på detta par boxare.

SIA Nao eller Wirat Wachirarattanawong rådde Muay Thai fläktar för att fånga ett öga på Samingdate Datefaifa att slåss med Phetthailand Laohuaikhunram som master par boxaren av Suek Muai Thai Lumphinee Kirkkrai på lördag 29 mars 2014 på Lumphinee i Thailand, så att detta par boxare kan använda sina knän att slåss med funniness och intryck till Muay Thai fans naturligtvis.

För Suek Muai Thai Lumphinee Kirkkrai på lördag 29 mars 2014 på Lumphinee blir det master par boxaren av Lumphinee mellan Samingdate Datefaifa Camp inför Phetthailand Laohuaikhunram muay thai camp som passande par boxare. Dessutom visade Sia Nao eller Wiratrattanawong att han är övertygad om att detta par boxare kan knä varandra lustigt. Sedan, Muay Thai fans kan komma att muntra upp utan att göra besvikelse absolut.

SIA Nao sade att detta par boxer är den lämpliga och de kan knä varandra lustigt; Således bör man bjuda in Muay Thai fans att muntra upp detta par boxer utan att vara besviken säkert.

Leave a Reply