“Onechalong” skröt för att vara Super Star Muay Thai i Thailand av god utbildning. Han är glad av “Sia Chun och Sia Khwag”

En Chalong P.K. Sanchai Muai Thai Yim har tackade för Sia Chun som tilldelats arbete honom kontinuerligt. Då är det säker att han under denna tid kan bli mer kända boxare på grund av sin fler tränare att öva för att ha starkare kropp. Dessutom han bara skyddade mästare i den sista matchen och har fått stöd av Sia Khwag att ha full uppmuntran för att möta med vem i det här fältet.

Därför vann Onechalong P.K. Sanchai Muai Thai Gym bara poängen för Phanphayak Chitmeungnon att skydda mästare i Super flyga vikt i Suek Kertphet för den stora matchen på Lumphinee boxing stadium.

Dessutom har lagarbete av Muai Siam uppenbarats från en Chalong att han vill tacka Sia Chun som tilldelats arbete honom kontinuerligt. Han är säker mycket till blir den mer kända boxaren på grund av fler tränare och bättre kropp villkor. Slutligen, han bara vann Phanphayak och stöds av Sia Khwag för 100,000 baht med full av uppmuntran.

Dessutom sade en Chalong att han i den sista matchen har stor press på grund av den stora storleken på par boxare. Sedan ska han Visa strategin på lämpligt sätt. Dessutom bör det tackar för Sia Chun tilldela arbete kontinuerligt och alltid stöd honom att bli super stjärnan i framtiden.

Leave a Reply