“Phet” vill förstå den Muay Thai champion från “Eek” att vinna 50,000 baht.

Beaw Luakmakhamwarn bekräftade att befälhavaren Akkaradate Phimonsri eller big boss Muay Thai lägret och ordförande Aek Bangtrai eller anhängaren kommer att ge särskilda pengar för 50,000 baht som samma som tidigare gånger om Phet A. Phimonsri kan förstå mästare i Madang i 118 pounds

Baew Luakmakhamwarn eller big boss Luakmakhamwarn Muay Thai Camp visade att reportrarna av Muai Siam som nu commander Akaradate Phimonsri eller big boss Muay Thai lägret och ordförande Aek Bangtrai eller supporter kan ge särskilda 50,000 baht till Phet A. Phimonsri om han kan förstå mästare i Madang i 118 pounds av Suek Chao Muai Thai på Siam Om Noi boxing stadium från Wisanlek Cetransdiscovery denna lördag i 12ND April 2014. Det bör dock acceptera att Phet är knappast att slåss i Suek Chao Muai Thai, utom kämpar endast två gånger gånger på denna boxing stadium med Tukkatathong och Sangmanee.

Leave a Reply