“Sakeddaew Phetphayathai Muay Thai träningsläger” vill vara den berömda Stjärnan Muay Thai igen.

Sakeddaew Phetphayathai Muay Thai träningsläger, kungen cup boxare i ett par år sedan, meddelade detta år vara redo för att vara master boxaren att kämpa i nästa match igen efter vandrande för att slåss med utländska boxare i flera månader. Då nu tränar han sig själv hårt varje dag för att möta med bra boxare eller Kokert Panphet Kertchareaonchai i nästa match. Dock bör det ser fram emot att muntras upp honom att bli vinnare i denna match.

För Suek miljoner Kertphet, har Promotorn Chun Kertphet valt den stora befälhavaren par boxaren att bekämpa, nämligen Onechalong P.K. Sanchai Muaithai yim för att skydda mästaren i 115 pounds på Lumphinee med Panpayak Chitmuengnon som den nya par boxaren som aldrig träffat varandra innan. Sedan kan detta par boxare bli den favorit till Muay Thai fansen.

Dessutom, för de andra master boxer det blir Sakeddaew Phetphayathai att Visa stor form igen 2014 efter vandring för att bekämpa i främmande land för flera matcher. Alltså, nu är han snabb att öva själv varje dag för att bli den nya stjärnan. Sedan, han väljer för Panphet Kertchareonchai muay thai camp vara hans par boxare på grund av den samma knä boxaren. Därför vill han Muay Thai fans till förmån för hans stil boxning för att bekämpa den här 28 April 2014.

Leave a Reply