“Sangmanee Thianpho Muay Thai camp” är verkligen glada att slåss i matchen i Phuket.

Sangmanee Thianpho Muay Thai läger eller älskade boxaren av promotorn väntar på att kämpa med den ledande eller Sam A i 5 stjärnor kyckling i Suek miljoner Baht Mahawachirawut för den första matchen på denna 30 April 2014 på Phuket province. Sedan sade han att han inte kan vara slarvig, förutom sitt förtroende att kämpa.

Nu, Sia Nao eller Wirat Wachirarattanawong sällskap med stora sång eller Thongchai Rattanasuban att boxer mellan Sam A 5 stjärnor kyckling att möta med Sangmanee Thianpho Muay Thai camp till förmån för södra Muay Thai fans i Suek miljoner Baht Mahawachirawut på 30 April 2014 på Phuket province. Då, det gör Sangmanee är glad att kämpa i denna match och är säker på sin kroppskondition och hans form att bekämpa endast.

Sangmanee avslöjade med tillförsikt att det nu, han har väntat att kämpa i denna match eftersom han vill bevisa sig själv efter de flesta människor tittade på att han är rädd för denna boxare. Sedan de skulle kunna veta faktumet och i denna match är han säker på att bli vinnare utan slarv.

One thought on ““Sangmanee Thianpho Muay Thai camp” är verkligen glada att slåss i matchen i Phuket.

  1. Förra året Sangmanee har den goda kampen, men i år han har förlorat många matcher. Många människor tror att han väljer att ändra träningsläger, men han är ung kämpe.

Leave a Reply