Även om det finns någon kränkning av regeln, har domarna chansen att skingra.

Farbror Moo eller Somyot Arunmat eller vice domare av kanal 7 avslöjade om fallet med Chanasuek Luakkanthra efter Onechalerm Sitsornong var skingrats från scenen sista söndagen som han har hört till äldsterna redan. Således, de kommer inte att straffa Chanaseuk och faktum är att domarna skingrats inte honom i benämna av hans brott mot regeln. Å andra sidan, kom han att kämpa med sin ingen klar, det inte är exakt i regeln om kanal 7 att slåss med funniness.

 

Farbror Moo efter Chanasuek Luakkantra var skingrats av domarna kampen med en Chalerm Sitsornong. Senare, har Tee Suwan lämnat i rapporten till honom för att ringa för rättvisa till hans boxare.

 

Således har han avslöjat att domarna inte skingra Chanasuek i benämna av hans brott mot regeln; Dessutom straffa teamarbete Channel 7 inte Chanasuek i det formella sättet. Å andra sidan, gav de den nya chansen för honom att öva sig att kämpa senare för visar utmärkt form enligt principen av kanal 7 att slåss med funniness. kan alla som har ingen kvalitet att bekämpa skingrats från scenen. Därför Chanasuek bör öva sig för en annan 2 månader innan att kämpa i nästa match och det är beroende kanal 7 att öka betyg enligt hans starka politiska arbete.

Leave a Reply