“BigSong” förklarade om fördel och nackdel.

BigSong har nu förklarat skälet till varför han öka vikten för Prachanchai P. Phetnamthong att fynda sin vikt till Phichitchai Orbortor Kamphee mer från 2 till 3 pounds. Dessutom, det beroende på lämplighet och nytta av dem. Det kan bekräfta att Promotorn aldrig få nytta och det är rättvist för alla. Sedan för denna match skulle det låta Prachanchai att fynda hans vikt att hans par boxare på grund av hans bättre strategi och han vill öppna en chans mer för Phichichai för att bekämpa lustigt.

IMG_6675

BigSong sade att för Suek Maha Onethongchai sänds på onsdag 7 maj 2014 på Rachadamnern boxing stadium, det blir installationen av bra matchen igen i halvan av året. BigSong eller Thongchai Rattanasuban gav sedan, anledningen till att denna match kan intresse Muay Thai fläktar i Thailand för att titta på boxning programmet igen, speciellt för SuekOneThongChai som aldrig vara setup under lång tid nu eftersom protesterande grep scenen. Det kommer därför att vara master par boxare; nämligen Sangmaneee SorThianpho Muay Thai camp inför Taksinlek Kertniwat Muay Thai lägret efter det andra par boxer eller Phrachanchai P. Phetnamthong inför Phichitchai Orbortor Kamphee. Dessutom har Prachanchai förhandlade hans vikt till Phichitchai för 3 pounds eller 115/117 pounds att öka lämplighet för dem i denna match. Dessutom insisterade han om rättvisan i denna match att låta Muay Thai fans i Thailand känner bekväm om denna match.

Leave a Reply