Phetrung Sitsornong Muay Thai träningsläger vill visa sig i Thailand för att få pengar.

Nu, Mike Khwaithongyim har bara förlorat spelet till sitt par boxare sista söndagen 27 April 2014 på kanal 7 boxning lägret på grund av sin mindre storlek. Phetrung Sitsornong Muay Thai träningsläger eller big boss Sitsornong Thai boxning lägret och Sia Chanu Thongphrasom undrar dock fortfarande om denna match. Sedan skulle de vilja detta par boxare att slåss med varandra igen i 102 pund med att ge 1 miljoner baht för vinnaren. Således, om arrangören är intresserad i sin affär, de kan setup programmet omedelbart.

SIA Chanu Thongphrasom eller big boss Sitsornong Muay Thai träningsläger fortfarande undrar om senaste matchen efter sin älskade boxare eller Phetrung Sitsornong har förlorat till Mike Khwaithongyim eller halva Tyskland boxare i Suek Muai Thai Chedsee. Dessutom har de kämpat för den första par boxaren sista söndagen 27 April 2014, så han skulle vilja att detta par boxare att slåss med varandra igen i 102 pund med vinner 1 miljon baht för vinnaren. Dessutom är han säker på sin boxare att vinnaren i denna match, utom hans fördel på sin mindre storlek bara.

SIA Chanu eller big boss Sitsornong boxing Camp avslöjade att hans boxare har hans nackdel på sin mindre storlek, men han inte känner något. Å andra sidan vill han dem att kämpa i samma vikt med att få 1 miljoner baht för vinnaren. Dessutom är han säker på sin boxare att vinnaren i denna match naturligtvis.

Leave a Reply