“TheStar” kan visa sin prestanda.

Tränare Toon Nongkee är verkligen övertygad om att den älskade boxaren motorcyklister eller TheStar Sengsimuewyim vinnaren kontinuerligt för att kämpa i 134-135 pounds med alla. Dessutom, han har sitt starka sinne och vann bara sin junior en som Rittawada Sittikul vara starkare mer än tidigare.

 

Efter TheStar Sengsimeawyim har vunnit poängen för Rittitawada Sittikul i Suek Muai Thai ChedSee sista söndagen Morchit Muay Thai camp. Sedan, senare tränare Toon Knongkee har uppenbarat för lagarbete av Muai Siam att han vill Muay Thai fläktar i Thailand för att muntra upp för TheStar av quaranteeing sin prestation att bli vinnare kontinuerligt. Sedan han kan i framtiden bli master par boxer lätt att slåss i 134-135 pounds, och nu han kan möta med alla efter att ha vunnit Rittawada ha sin bättre kroppskondition och hjärta. Som ett resultat är han redo att möta med Rittawada igen utan flyr.

 

Tränare Toon sade att nu han accepterar att TheStar har hans starka hjärta att slåss; dock hade han nyligen kämpade kontinuerligt före att vinna boxaren från landsbygden genom att kämpa i 134-135 pounds. Därför är vi redo att kämpa med full prestanda.

Leave a Reply