Be för lagarbete av “Phetyindee”.

Supot Phetlert eller big boss av S. Khunthod Muay Thai träningsläger frågade för lagarbete av Phetyindee att välja lika storlek par boxare till honom eftersom han är rädd att hans boxare kan vara desperat före kampen i den riktiga dagen.

 

Supot Phetlert eller big boss av S. Khunthod Muay Thai träningsläger sa efter Chaimongkol S. Khunthod eller den nya stjärniga boxaren har visade hans utmärkta form att slå hans statistik genom att övervinna Phrakaiphet Uanankarnchang i Suek Chao Muai Thai för den sista matchen Om Noi Thai boxning stadium. Dessutom sade han att han vill vara chef för Muay Thai träningsläger och skulle vilja fråga lagarbetet av Phetyindee att välja lika storlek boxer Chaimongkol S. Khunthod före vara desperat för att bekämpa i denna match.

 

Big boss av S. Khunthod sade att nu han accepterar att hans boxare alltid möta den stora storleken par boxer, han vill be lagarbete att hjälpa honom hans nya Muay Thai träningsläger ligger landsbygden. Sedan, om lagarbetet har medfört stor storlek boxaren att slåss, han är rädd att hans boxare kan vara desperat kämpa, förutom att par boxare lika storlek till honom bara.

Leave a Reply