Maruai vill förstå den Muay Thai champion som hans ambition.

Maruai Sitcheapond bad om Promotorn för greppa mästare igen i sitt liv i 140 pounds för någon Institutet; Dessutom har han i förra gången visade heta form att vinna 5 matcher kontinuerligt, särskilt att undervisa strategin för Yuttachai Kertphattaraphan vackert. Således, om han är säker i denna match, han kan inte missa för att bli mästare för säker.

 

Maruai Sitchaepond eller den utmärkta boxaren från Burirum har vunnit 5 matcher kontinuerligt även landsbygden Muay Thai stadium att vinna för 10 matcher. Alltså, nu vill han ta tag i mästare igen i sitt liv på grund av ingen match för att bli mästare. Å andra sidan, nu har han sin bra form som inte bör missa för att vara en ära. bör arrangören ge honom en chans att förstå mästare i 140 pounds efter att han har vunnit i Bangkok Muay Thai arenorna för 5 matcher och landsbygden som för 10 matcher. Därför, promotorn bör överväga om detta ämne för honom också.

Leave a Reply