“Nao” setup spelet under fotbolls match.

SiaNao har gjort den nya listan över par boxare att kämpa under fotbolls match denna 13rd juni 2014. Dessutom, han litar de experter av boxning program mycket som alltid bevisa deras prestanda genom att göra listan över par boxare, särskilt för den master par boxaren; nämligen Luaktoy Bophlabunchu att skydda mästare i 105 kilo med Phetphrab 5 stjärnor kyckling daew yim eller den utmärkt.

 

Under detta juni, kan The världen fotboll match setup i Brasilien äga rum. men skapa initiativtagarna alltid arbete ytterligare, särskilt för SiaNao Phetyindee att göra listan över par boxare denna 13rd juni 2014 med intressanta sådana, som master par boxer eller Luaktoy Bophlabunchu att skydda mästare i 105 pounds av Thailand, Phetphrab av 5 stjärnor i kyckling daew yim följande Thone Sakaethongresort inför Nong Yot Sitchekarn, Chanachai Khanomtom 62 inför Ngaopheesat Orbortor Lamphongtarmai Darkee Aekbangtrai med Phetanon Sitthongpond Muay Thai träningsläger, Ittirite Sitchatoi med Phentor Sakaethongresort, Phobtheeratham med Daewluakkai Boriphatburiram, Pinngen Borchongchareon inför med Siam STDeetransports, Waranan W. Sangthep inför Phetnakorn subst. Sripheng Muay Thai camp och andra.

 

SiaNao sade att nästa match av boxning program kommer setup direkt till fotbolls matchen Brasilien, lagarbetet bör ta högsta par boxare att kämpa. Dessutom är det inte möjligt att presentera namnet par boxare vid denna tid. Dock bör det märka om master par boxer i denna match mellan Luaktoy och Phetphrab som kan ha sin bättre form att Visa av Muay Thai fans för att följa.

Leave a Reply