“Song” gick till “Banken” att slåss.

Sommai Sakulmateta bekräftade att tidigare Thongchai Rattanasuban överens om att låta Superbank av Rattanabundit universitet att slåss med Seksan A. Khwanmueng i Suek Sommai och Suek Charumeung i den stora matchen sänds denna 12nd juni 2014 Rachadamnern Thai boxning stadium säkert.

 

Sommai Sakulmateta eller arrangören i Suek S. Sommai och chef för Palangmai grupp visade att reportrarna av Muai Siam efter justering namnet par boxare i Suek S. Sommai och Suek Charumueng för den stora matchen 12nd juni 2014 Rachadamnern Thaiboxning stadion redan. Dessutom nyligen han pratade med Thongchai redan och han gick med på att låta Superbank för kamp i den stora matchen denna 12nd juni Rachadamnern Thaiboxning stadion med de välkända stjärnan boxarna att behaga Muay Thai fans.

Leave a Reply