Tryck upp “Phonluang” inte ska tas bort av Muay Thai matchen.

SiaPor eller Phracha Wuttisophakorn eller stora basa av Luakphrabat har bäst betraktas för big boss av sitta Bunmee Thai boxning stadium för att ta hand om Phonluang väl inte att tas bort av matchen som tidigare på grund av andra att ta bort honom för de senaste matcherna.

 

SiaPor eller Phracha Wuttisophakorn eller stora basa av Luakphrabat Muay Thai träningsläger avslöjade att reportrarna av Muai Siam att tidigare fanns det removings av matchen för Khaotam Luakphrabat program för två gånger gånger. Alltså, hur man möter med Phonluang Sitbunmee i Suek Chao Muai Thai lördag 7 juni 2014 Omnoi Thai boxing stadium kanal 7 15 kl. kanske om uppskjuten igen. Således, om det är möjligt, vill han tränare för Sitbunmee Muay Thai träningsläger att ta hand om denna boxer väl inte att tas bort.

Leave a Reply