“Harnsueklek” har stötts av “Sia Khwag”

SIA Khwag P.K. bekräftade att huvudet boxning lägret i förflutnan har lett till Harnsueklek Sitchakung att vara i sitt team redan samt ändra namnet boxning lägret till Kangsadarn P.K. Sanchai Muai Thai Yim också.

 

SIA Khwag sade att denna match är Harnsueklek eller boxaren i P.K. Sanchai Muai Thai Yim att slåss i Suek Kertphet i 116117 pounds också.

 

Nin Donmeung kan ge minst 1 miljoner baht att “Yodthongthai” om han blir vinnare.

 

Nin Donmueng eller teamwork Kertchareonchai Camp sa att om Sirimongkol P.K. Sanchai Muai Thai Yim fortfarande undrar i resultatet av Yodthongthai Kertchareonchai Camp sista söndagen 29 juni 2014, han är redo att göra listan över honom kämpa lättnad undra för Muay Thai fans i Thailand genom att ge minst 1 miljoner baht till honom om han kommer att vara vinnare.

 

Donmeung visade att den slips-upp resultatet av den master par boxaren i Suek Muai Thai Ched Se sista söndagen mellan Yodthongthai Kertchareonchai lägret och Sirimongkol P.K. Sanchai Muai Thai Yim, det gjorde de båda lagarbetet fortfarande undrar i resultatet. Nyligen, visade Nin Donmeung eller teamwork Kertchareonchai Camp att han är glad att låta dem slåss med varandra igen till lättnad wonder. Dessutom kan han ge minst 1 miljoner baht till vinnaren av båda.

Leave a Reply