“Tui” jobbar hårt på att göra listan över utmärkta.

Surgeant Tui Sangmorakot eller Attapong Amanan eller arrangören Max Muai Thai avslöjade förteckningarna över Suek Max Muai Thai Live denna söndag 22 juni 2014 setup Pattaya Muay Thai stadium boxning kör världen vid 20.30 sändes CTH 55 genom att göra listan över Densiri S. Sommai inför med Mathias Sitsongphenong som betydande.

 

Surgeant Tui sa att för Max Muai Thai program, det kommer att Surgeant Tui Sangmorakot eller Attapong Amanan att Promotorn för att skapa arbete Pattaya Muay Thai stadium i boxning världen Pattaya Chonburi sänds varje söndag. Dessutom finns det Max Super Fight att vara setup med tur med Max Muai Thai Live som den stora matchen till en gång i månaden samt små matchen tre gånger i månaden eller varje vecka. Dessutom denna söndag 22 juni 2014, det blir Densiri S. Sommai hämnd av Mathias Sitsongpheenong eller den utmärkta fransk boxaren inklusive av Sorsin P. Kobkia inför Palangrak av Rachabhat byn Chombueng, Nontakit T. Modsri med Orkinnial Imminentair från Amerika, Phettawan av Rachabhat byn Chombueng inför med Alan Siswester från Danmark, Prabphramlek Phetchiangrung inför med John Nofer från Amerika Nattapon av Rachabhat byn Chombueng inför Kawadio Imminentair från Frankrike och Stampthong Sititisuktho åt med Karl Hotter från Island. Dock kan tidigare Densiri hade hans mindre förbereda tid fram till vara den förlorade, men i denna tid han kan besegra sin par boxer för säker och detta program sända genom CTH vid 20.30 6: e juli 2014.

Leave a Reply