Välj lämplig vikt för CP Muay Thai turnering.

NongBoat eller Nattadate Wachirarattanawong avslöjade att boxarna i miljonär CP Maji Muay Thai turnering väger 118-122 pund. Således bör det med lämplighet, särskilt för 2 boxare i linje B eller Ninsiam och Samingdate bland annat för att ha Prutning av vikt att funniness också.

 

Dessutom har detta program setup senaste 6 juli 2014 tillfälliga Muay Thai stadium av 11 Institutionen för infanteriet. Slutligen kommer det att vara 8 par boxare att kämpa i detta program dela in 4 personer för varje rad; nämligen Phetthae Phetyindee Academy, Choknamchai Sitchakung, Saksit Sitnamkabuan och Kwanphet S. Suwanphakdee i linje en följande av Aekmongkol 5 stjärnor kyckling, Onechana A. Bunchuai, Ninsiam T. Piamtrabpadraew Muay Thai träningsläger och Samingdate Huarongnamkhang Muay Thai camp och master par boxer eller Phetthae som bara förlorat poäng av Choknamchai i 120 pund i linje B. Däremot reglerar denna match för att kämpa i 118-122 pund bara för varje par boxare.

 

Därför sade NongBoat att det bör vänster för justering av lämplig vikt för 112 pounds för Ninsiam och Samingdate samt att låta andra människor att pruta vikt baserat lämplighet också.

Leave a Reply