Bara att de små som man inte kan göra Seksan har tryck att kämpa.

Seksan AorKhwanmeung Muay Thai träningsläger har visat att för denna tid som han har förberett sig väl för att bekämpa helt även om han har fler nackdelar i form. Dock om Seksan vinner Phetmorakot W. Sangphraphai i Suek Chu ChareonMuai Thai, Suek S. Sommai, SuekSafebuntham, kan i nästa program han slåss med Pakorn P.K. SanchaiMuai thailändska Yim igen.

 

Efter Seksan A. Khwanmueng har hans kön att slåss med Phetmorakot W. Sangphraphai i SuekChuchareonMuaiThai, Suek S. Sommai och SuekChefbuntham för den stora matchen onsdag 13rd augusti A.D. 2014 Rachamdamnern Muay Thai stadium, denna inkomst har använts för att köpa cykel för elever landsbygden i Ubonrachthanee provinsen stöds av HiaMor eller ChuchareonRaweearamwong eller främjare av Rachadamnern Muay Thai stadium och BunthamPhakpho.

 

Nyligen, har Seksan uppenbarat för lagarbete av Muai Siam som för denna tid som han har förberett sig väl med bra vikt; Han accepterade dock att sin form och färskhet har mer disdavantages än Phetmorakot. Men eftersom han vill visa sin bra form att slåss med Pakorn, sin match han kan inte ge upp lätt för säker.

 

Seksan sa att nu han inte är allvarliga för att kämpa i denna programmuch, och den bör låta officerare att ta hand om detta ämne också. För denna kamp är dock hans kroppstillstånd bättre sätt, med undantag för kontroll av vikt att vara bra sätt bara. Dessutom bör det bästa hänseende för Muay Thai fans att se fram för att titta på detta program, men det kan vara säkeratt Seksan kan vara vinnare verkligen i detta program för att hämnd med Pakorn P.K. SanchaiMuai thailändska Yim efter att ha tur att vara vinnaren och förloraren.

Leave a Reply