Inte vara slarvig av utestående, Sanson vill bli mästare.

Banglee eller Senior Sergeant Major Kertsak Mudor är verkligen glad över form av lärjunge eller Sanson Aerawan, som visade bra form till att övervinna Kenglek Huarongnamkhang med flera punkter i Suek Muai Dee Witheethai sista söndag 20 juli 2014 internationella Rangsit Muay Thai stadium. avslöjade han att han är fortfarande den enastående i kung kampen Thai boxning program, men han inte är bäst av allt i denna match.

 

För striderna i kung kampen match, det var några sådana vem intresserad i detta program tills Sanson Arawan hade visat de vackra formerna att vinna för 2 matchar kontinuerligt till att fånga ögat från Muay Thai fläktar. Dessutom har nyligen han vunnit Kenglek Huarongnamkhang med flera punkter; Således, Banglee eller Senior Surgeant Major Kertsak Mudor eller chefen för boxning lägret har visat att han är verkligen glad att hans lärjunge har visade bra form kontinuerligt genom att vinna för 2 matcher nu i Kingfight match. Nu han är inte den bästa som på grund av sin minsta storlek, men han vill vara den enastående utan att trycka på själv.

 

Banglee sade att nu Sanson inte är den bästa på grund av hans minsta storlek, men han vill vara den enastående utan att trycka på själv. Dessutom skulle han vilja kämpa i varje match som bästa samt senaste matcherna att vinna par boxer med flera punkter. , som matchar Banglee är glad på grund av den fantastiska prestandan Sanson, han vill Muay Thai fans att muntra upp honom kontinuerligt utan besvikelse säkert.

Leave a Reply