“Seuai” fare vällde för att bekämpa på kanal 7.

Seui S. Sunantachai bekräftade inte återgå boxningsmatch Suek Muai Dee Witheethai denna söndag 20 juli 2014 av åt med Yodphet W. Sangphraphai. Dessutom, han postat facebook att han har lemnade för att bekämpa ingen fråga om någon kanal. Dock landsbygden han fortfarande kämpar flera program

 

För Suek Muai Dee Witheethai denna söndag 20 juli 2014 Rangsit Muay Thai stadium sänds kanal 11, kommer det att finnas flera boxare; nämligen, Seuai S. Sunantachai eller den farliga fighter från Lumphinee Muay Thai stadium inför Yodphet W. Sangphraphai i 130 pund som de andra par boxaren av programmet. Men när det finns flera program och nyheter från Siam daglig, Seui kontaktade insändare av Muai Siam och avslöjade att han inte kan kämpa alla boxning program Suek Muai Dee Witheethai längre. söndag kan han dessutom kämpa Chaiphrakarn i Samutphrakarn provinsen.

 

Dessutom, han postat sin facebook att han nu har att be om ursäkt till någon, men han kan inte flytta till kämpa i andra matcher samt på grund av sin tröttsamma att kämpa. Sedan, sedan dess han kan inte kämpa för boxning program, han är välkänt kämpar för kanal 7. Således bör den bästa hänseende för alla att han kommer att avsluta striderna boxning program i Bangkok.

 

Vad mer, verkligen sade han att han vill avsluta från kämpar för en lång tid och han säger alltid till tränare som detta sätt utan att någon veta innan. Han är dock välkänt kanal 7, han inte kan flytta att kämpa för en annan kanal. Å andra sidan, hans kroppstillstånd är fruktansvärda sätt nu, men han kan tacka för alla heja honom alla gånger.

Leave a Reply